2016. október 28., péntek

Esténként...

...éppen erre a hangulatra vágyok:


Bár most még világosban érek haza legtöbbször, de a hétvégi óra átállítás után biztosan sötét lesz, mire otthon belépek az ajtón. Szeretem a gyertyafényt ősszel és télen a lakásban: melegséget ad, olyan "kanapén takaróban üldögélés" kedvet csinál. És nálam ilyenkor kerülnek elő a teák is.

A minta a  Samplers and Santas blogról van, katt a Pears fülecskére, és sok-sok körtét találtok különböző motívumokkal. De nyugodtan nézelődjetek a Free minták között is, én ott is találtam kedvemre valót.


Samplers and Santas/Christmas Pear


A halvány zöld vásznat teával megfestettem foltosra, a körte szára pedig szőlő venyige lett. Mivel a minta nagyon egyszerű, pár óra alatt meg is lehet hímezni.




6 megjegyzés:

  1. Szépséges lett.Nagyon kedves vagy,hogy megosztottad a minta forrását,köszönöm!!!!!

    VálaszTörlés
  2. A fények, a fények!
    Igazán varázslatos, meghitt hangulat♥
    A körte alak igazán különleges ehez a karácsonyi mintához,sikerült megint különlegeset készítened. a vászon is tetszik, ahogy megfestetted, meg a hímzés is...szóval kellemes a szememnek.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Mamka, remélem találsz a minták között neked tetszőt!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Emőke! Érdekes, hogy a körte és a karácsony azért annyira közel nem áll egymáshoz, mégis így a kettő összehozva szerintem igen hangulatos karácsonyi kiegészítő lett.

    VálaszTörlés

Válasz