2013. január 20., vasárnap

Kubu, a vitaminbomba

 
Judittal már olyan régen terveztük a kubu elkészítését Illéskrisz instrukciója alapján, hogy pár hete összetereltük a gyerekeket náluk, és mi nekiálltunk, hogy kubut készítsünk.
A recept pofonegyszerű: narancs, répa, alma, citrom.
Bevallom a fogadtatás vegyes volt: vagy nagyon ízlett, vagy egyáltalán nem:( Áronnak a legnagyobb baja a rostokkal volt, pedig többször át is szűrtem. Hiába, no, a bolti "semmilyenhez" van szokva, ami aztán tényleg szűrt, és főleg higított. Mindenesetre bekerült a befőzős receptkönyvbe....
Készült még két horgolt répa is az üveg nyakára próbaképpen.
 
 


 
 

 
 
 
 
 
 



 

5 megjegyzés:

  1. Én ugyan nem bírom a répás italokat,de attól még biztos finom!Az aranyasszonyok ilyen szép üvegbe töltik és csinos sárgarépát horgolnak ügyesen;-)

    VálaszTörlés
  2. A kubufozes miatt maradtunk le rolad. :(

    A fotokat imadom, imadom, imadom!

    Youtube-rol meg lehet tanulni horgolni? :D

    VálaszTörlés
  3. Köszi, te másik aranyasszony:):):)

    Adrikám, majd legközelebb veled főzök kubut:)
    És igen, meg lehet tanulni horgolni, én is onnan "tanultam meg". Hajrá!!!!

    VálaszTörlés
  4. De jó! Olyan színe van, hogy nyamm!:) És nagyon édik a répák is... Meg persze a narancsszínű szívószálak is... Gyönyörűen megkomponáltad a képeket.:)
    Pussz!

    VálaszTörlés
  5. Vica, láttam a szívószálaidat, ugyanaz a beszerző forrásunk:)

    VálaszTörlés

Válasz