2012. december 22., szombat

Kiegyensúlyozott reggeleken....

...amikor végre nem hajnalban kell felkelnem, amikor -majdnem- magamtól ébredek, amikor úgy érzem, hogy a mai napon "semmi dolgom sincs" (volt már ugyan ilyen???)akkor ráérős vagyok.

Akkor ráérősen van időm egy teával leülni, körül venni magam a "szeretem" dolgokkal. És ilyenkor jó érzések töltenek el. És elgondolkodok, hogy érdemes-e rohanni, talán meg kellene állni naponta néhány percre. Mert ezek a pillanatok töltenek fel talán egész napra.

Aztán természetesen belevetem magam én is a napi rutinba, már azon gondolkodok, hol lehet a karácsonyfa talp, fogalmam sincs hová tettem tavaly a horgolt csillagokat, ebéd után még a röltexbe be kell szaladni, venni pár fonalat, nehogy az ünnepek alatt nehogy "munka" nélkül maradjak,ebédre elég a tegnapi vacsoravendégekről megmaradt maradék, talán a mézeskalácsok is kaphatnának cukormázat a tetejükre....

 És ugye azt mondtam, hogy ma "semmi dolgom" nincs??????




2 megjegyzés:

  1. Ez ám az igazi pihenés!Amíg tudod,hogy ilyen feltöltődésre van szükséged és a pihenő napokon ki is tudod élvezni addig jó!A mézeskalács cukormáz nélkül is ugyanolyan finom,a hópelyhek is előkerülnek időben...ne lopj ezekből a percekből!

    VálaszTörlés

Válasz