2011. március 9., szerda

A tavasz színei

Az egész azzal kezdődött, hogy két rózsaszínű orchideám is virágozni kezdett... Amíg nem hoznak virágot, addig kint tartom őket a beépített erkélyen, ott hűvös van, nagyon kedvelik azt a helyet. Ahogy virágozni kezdenek, behozom őket a szobába. Szóval behoztam. És rájöttem, hogy nincs semmi rózsaszínű kiegészítőm. De volt még maradék fonalam. Rózsaszín és zöld. Ugye én, aki nem tud horgolni, mert a nagyikockánál tovább nem jutottam, elhatároztam, hogy terítőt horgolok:) És horgoltam, bontottam, youtube-on kerestem videókat, kérdezgettem, végül ez lett belőle. Jelentem a maradék fonalak sikeresen elfogytak:)
Az már nem olyan fontos, hogy nem is ilyen terítőt akartam... de ilyen sikerült....


Fonal: Barka/Gilice
Lencsilány, Papsajt, Mandula





7 megjegyzés:

  1. Nagyon várhatjuk már a tavaszt, ha ilyen színekhez nyúlunk! Én pont ilyenekkel hímzek most, pedig a pink nem is annyira a színem. A terítő egyébként nagyon profi lett, tetszik!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem külön jó,hogy ilyen fodros lett,és látod sikerült meghorgolni,még ha nem is pont olyan,ahogy megálmodtad!:-)a színei is szépek:-)

    VálaszTörlés
  3. Tök jó lett a kis fodros.:)
    Milyen furcsa, ugyanez most az én színem is, a türkizhez... És beszereztem egy tubus penészzöldet, az is nagyon tetszik. Igazi tavaszi színek.:)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem fantasztikus lett. Vidám színes, nekem nagyon tetszik. Ja és nem baj, ha nem ilyent akartál
    :-D

    VálaszTörlés
  5. Nekem nagyon tetszik, a színeit pedig egyenesen imádom! :)

    VálaszTörlés
  6. Mindig jó hozzád betérni, annyire harmonikus nálad minden, valahogy kerek, rendezett egész mindne munkád. Szeretek itt időzni:D

    VálaszTörlés

Válasz