2009. december 28., hétfő

Adtam és kaptam

Pótolom az összes adósságomat.

Először is amiket adtam. Vicának befőttes üvegekbe zártam a karácsony hangulatát, Ercsunak mérőszalagot bújtattam "ruhába", Editnek pedig tűtartó könyvecskét készítettem.


És amit még kaptam.

Renitől egy csodálatos dobozkát, és akasztót. Ercsutól pedig egy horgolt kendőt, és sok-sok kézzel készített bonbont (amit mutatni nem tudok, mert igen gyorsan elfogyott).

Érdekes, milyen gyorsan elszállt a karácsonyi hangulatom:( Pár nappal karácsony előtt még szívesen nézegettem a karácsonyi mintákat, kedvet is éreztem néhányhoz, meg persze megfogadtam, hogy jövőre "időben" neki állok a karácsonyi hímzéseknek. Aztán lelkesen belekezdtem egy "nemkarácsonyi" RP mintába:) Szóval javíthatatlan vagyok, és csak remélni merem, hogy talán 2010-ben az elkezdett munkáimat is végre befejezem. De hát szerintem sokan vagyunk így ezzel, nemde???


6 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ajándékok. Jó érzés lehetett mind adni, mind kapni.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép ajándékokat adtál és kaptál!:)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörűket adtál és kaptál :)
    A karácsonyi érzéssel hasonlóan vagyok, mint Te, mivel itthon nem eléggé karácsonyi a lakás. Anyuéknál nagyon, itt meg nagyon nem... Megöli a hangulatot, nálam legalábbis ez...

    VálaszTörlés
  4. Olyan jó, amikor jelentkezel, mert mindig olyan szépeket mutatsz!!! Nagyon tetszenek, amiket csináltál és olyan szépeket kaptál!!!

    VálaszTörlés
  5. nagyon szépek.
    Én ilyenkor szoktam elkezdeni karácsonyfadíszt hímezni :-). Aztán 6-án (asszem) lebontok mindent, ami karácsonyi, és elkezdem várni atavaszt, de nagyon nagyon :-)

    VálaszTörlés
  6. Ötletesek és szépek az ajándékok! :)

    VálaszTörlés

Válasz