2007. augusztus 9., csütörtök

Almás


Nagyon szerettem csinálni!:) Eddig multival sem hímeztem, így hát ez volt az első ilyen munkám. Tervben van a párja- tökös- is, valószínűleg párna lesz belőle. Mostanában ilyen kicsiket hímezgetek, de valahogy vágyok egy nagyobb után - no nem HEAD, de valami nagyobbacska, amit leteszek, ha megunok, előveszek, ha kedvem tartja...Bár igazság szerint leginkább a karácsonyi terítőmet kellene elővenni, ha szeretném, hogy az egész szett elkészüljön. Sőt van egy karusszelem is pacikkal, még a tavalyi kiállításon vettem az Évában (pirulós szmájli). Vasárnap haza hozzuk a legyezős képemet, már keresem a helyét....

9 megjegyzés:

  1. nagyon tetszik, milyen anyagra hímezted? szép nagyon csak nem cashel? én is tervezem megcsinálni, de hát mit nem:D ez melyik multicolor fonal? és a tököset melyikkel szeretnéd majd hímezni?

    VálaszTörlés
  2. igen, cashel! nagyon jó anyag, puha, nagyon jó rajta dolgozni. A fonal pedig dmc multicolor.
    Azt hiszem a tököst is dmc multival fogom hímezni.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon klassz. Két részből áll ez a sorozat?

    VálaszTörlés
  4. köszi, akkor nem tévedtem az anyagot illetően;) én is szeretem, szép nagyon, DMC multi, a 4ezres gondolom, de mi a száma? köszi:)
    Bogi, én még egy nyusziról tudok, de lehet van még más is;)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép lett, lehet, hogy szép lassan kialakul bennem is valami vonzalomféle ezek a minták iránt...:)

    VálaszTörlés
  6. Megnézem a számát majd otthon! Van belőle szarvasos is....

    VálaszTörlés
  7. köszi a számot;) és a szarvasos mintát elkérhetném?(pirulófej)köszi:)

    VálaszTörlés
  8. Látom, lassan kiteljesedik a szerelmed! Én is imádom a cirmos fonalakat...a mintákat nem akarod megosztani (csak már hogy itt kertelés nélkül egycsapásra az összeset elkérjem, kisé orcátlanul)?

    VálaszTörlés

Válasz