2007. augusztus 12., vasárnap

Mutogatok...

Mutogatok, és már szaladok is tovább.... Annyira kevés a hétvége, szinte semmire nem marad időm, amit tervezek. Délelőtt a camponába mentünk el a képekért, amik a kiállításon voltak. Most már itthon szeretgetem a legyezős képeket, mindjárt fel is teszem az igaziak mellé, már régóta van helye. Közben titokban kacérkodok a DIM kimonós képpel, elképzeltem: illene a másikhoz. Követ szeretnék ma dekupálni, annyira megtetszett, muszáj kipróbálnom, milyen lesz kőre!

A babaköszöntő most már kerettel, gazdára talált. Nóra anyukája bevallotta, hogy már évek óta várja a pillanatot, mikor kaphat már egy ilyen képet ő is. Reméljük, Nóra is értékelni fogja évekkel később.


Bölcsis szívek. Lilában. Nem volt otthon más festék. (piruolós szmájli) Hát egy bordó jobban feldobta volna, nem vitatkozok, igaz. Mostohagyerekek, nem fordítottam rá kellő gondot, csak túl akartam lenne rajtuk. Látszik....

2 megjegyzés:

  1. szép lett nagyon Nóra babaköszöntője! igazán csajos:)hol keretezték?
    szivecskés dobozok valóban jobban mutattak volna bordóban, de azért így sem rossz;)a hímzés része továbbra is nagyon tetszik nekem:)

    VálaszTörlés
  2. Mostohagyerek ide vagy oda, azért a bölcsis nénik megnyalhatják utána mind a 10 ujjukat, ilyen szépet úgysem kapnak minden nap!

    VálaszTörlés

Válasz