2012. október 13., szombat

Őszi ajtókoszorú

Jelentem, felkészültünk az őszre. Szerencsére a Távfűtő Művek is így gondolták, ezért a radiátorok már nem jéghidegek, nem fagyoskodunk. Idén saját (természetesen anyukám ügyintézte a dolgot a kertben) kis tök termést tudok felmutatni. Még tavasszal beszereztem a magokat, és helyes vegyes (színben és formában is) tököcskék keltek ki belőlük. Jövőre próbálkozok más fajtákkal is.





Design: Homespun Elegance/Boo to you
Anyag: Raw Linen, 32 count
Fonal: DMC


9 megjegyzés:

  1. Tetszik!

    Melcsi, fotozz meg tokocskeket! Tokkompoziciokat! En azt ugy szeretem nezegetni! Minden evben szeretnek valami german tokkompoziciot a kertkapu ele, csak nincs kertkapunk. :D

    VálaszTörlés
  2. Szép kis őszi díszt készítettél megint....a tökök is helyesek:-)
    Most már észítheted a karácsonyit;-))))

    VálaszTörlés
  3. Ez is úúúgy tetszik!
    Nagyon ötletes, ill. TÖKéletes!
    Puszi! Jó hétvégét! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett a koszorú! Én már alig várom 31-ét, de Barni sokkal-sokkal jobban várja nálam (ő mondta így a múltkor.:)) Lesz buli idén nálatok?

    VálaszTörlés
  5. Igen, kérünk szépen még tököcskés fotókat! Én még idén nem szereztem be, itt az ideje! Nagyon jó a koszorúd, nagyon hangulatos!
    Dísztököt meg - jó ötlet - én is fogok vetni tavasszal.

    VálaszTörlés
  6. Hűűű ez baromi jó, még sosem láttam ilyesmit, nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jó lett! A tököcskék is jó ötlet. Idén mi is kitaláltuk, hogy megpróbáljuk a vásárolt tököcskéket kiszárítani és a magját elvetni tavasszal, hogy legyen saját.
    Az ajtó koszorú nálam is folyamatban van, csak nem találom a tapadót, amivel felszoktam rakni. :(

    VálaszTörlés
  8. Lesznek még tökös képek, de mire haza érek, már nincs elég fény, reggel meg még teljesen sötét van. De majd hétvégén!!! Adrikám, majd csak szerzünk egy kertkaput is!:)

    Vica, idén (sem) lesz buli, mert elutazunk Mátrafüredre,ott leszünk az őszi szünetben. Látom, te már nagyon készülsz, biztosan jól fog sikerülni!

    VálaszTörlés
  9. De jó ötlet, saját tököcskék!
    Az a koszorú is szuper! :)

    VálaszTörlés

Válasz