2012. október 21., vasárnap

Haszontalan, de "kesztyű"

Tudom, tudom, sok haszna nincs. Vagy mégis? Németül találóan Pulswärmer-nek ("pulzus melegítő") hívják. Igen, a csuklót melegíti, de az ujjak vége szabadon marad. Bár nem vagyok kofa,nem piacozok hidegben, nem számolok pénzt, mégis úgy gondoltam, hogy nekem ilyenre feltétlenül szükségem van. Nem, ne kérdezzétek, hogy ...és fogom hordani?:)

A minta a Barka Fonal Horgolósulijából van, Annás készítette még tavaly.







8 megjegyzés:

  1. Szuper így az összeállítás! Én tavaly elkészítettem, igen mert feltétlenül kellett, de még egyszer sem volt rajtam. Lehet , hogy azért mert nem ilyen szép a színe mint a Tiédnek!

    VálaszTörlés
  2. Szilvi, cserélhetnénk:) Bár a sálhoz választottam a kesztyű színét direkt, bevallom, annyira nem tetszik:(

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lett, szuper ez a szín :) Én horgoltam tavaly ilyen "félkesztyűt" :) , de viseltem is. Az igazi kesztyűket sosem szerettem igazán, de ezt imádom!!

    VálaszTörlés
  4. Jó Napot kívánok,2 kg szőlőt kérek....;-)))Rettenetesen büszke vagyok Rád,hogy meghorgoltad a "pulzus melegítőt" még ha nem is fogod hordani!:-)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon klassz lett! Nálam is listán van, szerintem teljesen jó ötlet! Tök jó pl.ha a buszon jegyet akarsz venni, nem kell bajlódni, hová teszed a kesztyűd,leesik, elhagyod...ilyenek - most ez jutott hirtelen eszembe:o)

    VálaszTörlés
  6. Nagyságos asszonyom, a szőlő elfogyott, más egyebet adhatok???:):)

    Zsuzska, azért remélem, fogom viselni- egyébként kesztyűs vagyok, télen mindig a kabátzsebemben van.

    VálaszTörlés
  7. Szép lett, a színe igazán az évszakhoz passzol. Tavaly én is csináltam hasonlót, gyerekkabát gombolgatáshoz, kulcs keresgéléshez pont megfelelő!

    VálaszTörlés
  8. Melikém, egy ilyen kesztyű nagyon jól jön ám a reggeli autóvezetésnél is ;-)

    VálaszTörlés

Válasz