2012. május 30., szerda

Horgolt terítő

Meg kell hagyni, elég régen nem jelentkeztem, pedig készültek dolgok. De valahogy mire oda jutottam, hogy fényképezzek, vagy nem volt elég fény, vagy nem volt időm, vagy egyszerűen kedvem nem volt hozzá. Ma van egy félig szabad délutánom, gondoltam, neki állok, ahogy jön, lassan elkezdek fényképezni,mutogatni.

 A terítő mintáját Renitől kaptam (Reni, remélem a tiéd is hamarosan kész lesz), közben Emőnél is elkészült. Nagyon egyszerű a minta, mégis helyes terítő lett belőle. Közben újra rájöttem, hogy kedvelem a rózsaszínt. Meg arra is, hogy miért ne férhetne meg egymás mellett a rózsaszín-fehér-piros-világoskék-zöld összeállítás, úgyhogy nem tartott sokáig, szerelembe estem. Újfent. Sokadszorra. Így a piros konyha újra átgondolva, fejben átalakítva már:)



7 megjegyzés:

  1. Előszöris: éljen a rózsaszínpirosfehérvilágoskék;-)
    Másodszor: szép lett a terítőd:-)
    Harmadszor:imádom az enteriőröd:-)

    VálaszTörlés
  2. pont tegnap gondoltam Rád, hogy milyen régen mutattál nekünk a munkáidból - és ahogy Téged ismerünk, nem tétlenkedtél gondolom :-)

    Nagyon szép lett a terítőd, szép, egyenletes horgolás!

    VálaszTörlés
  3. Milyen szép lett a terítőd!!!
    Ez nem a kör négyszögesítése, hanem a nagymamakocka körösítése ha jól látom. :)

    Nagyon hangulatos, gyönyörű színe van, sose gondoltam volna , hogy tetszeni fog a rózsaszín és most tessék, egyik kedvencem más színekkel kombinálva.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, lányok!
    Adél, igen, ez tényleg a nagyikocka körösítése:):)

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok!Nagyon tetszik nekem ez a kis terítő,tudnátok valami linket küldeni,hogy hogyan lehet elkészíteni?Egy kicsit tudok horgolni,szóval nekiveselkednék én is egy terítő horgolásának...Köszönöm!Üdv Ági

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok!Nagyon tetszik nekem ez a kis terítő,tudnátok valami linket küldeni,hogy hogyan lehet elkészíteni?Egy kicsit tudok horgolni,szóval nekiveselkednék én is egy terítő horgolásának...Köszönöm!Üdv Ági

    VálaszTörlés
  7. Szia Ági!

    Kérek szépen email címet tőled, ide:melcsillakukacgmailpontcom

    VálaszTörlés

Válasz