2010. október 13., szerda

Kékesi Csaba Emléktúra 2010.

Minden évben -már öt éve- ősszel végig járjuk ezt a túra útvonalat. A Gödöllői dombságban Máriabesnyőről (Gödöllő) megyünk át Domonyvölgybe. A gyerekek már három éve jönnek velünk (bár Áront már hátihordozóban is vittük), becsülettel végig csinálják az 10 km-t, és egyre jobban megy nekik, persze ők kétszer ennyit teljesítenek: végig futkároznak, előre szaladnak, beszaladnak az erdőbe.
Kékesi Csaba egy nagyon kedves barátom volt, és nagyon fiatalon hagyott itt minket. Mindig együtt kirándultunk, csináltunk végig teljesítménytúrákat. Az ő emlékére találtam ki ezt a túrát. (a sors fintora, hogy éppen ebben az erdőben halt meg motorbalesetben)
Idén is csodálatos időnk volt, bár néha bizonytalankodtam, hogy merre is kell menni - a szülők persze ezt soha nem akarták hallani, meg azokat a mondatokat, hogy "úgy érzem", "az ösztönöm azt mondja", hogy erre vagy arra:) Mindenesetre megpróbáltam határozottnak tűnni:) De örülök, hogy egyre több a vállakozókedvű szülő, akik jönnek velünk gyerekestől.







6 megjegyzés:

  1. Nice pictures. Have a nice day.
    Bianca

    VálaszTörlés
  2. Kedves Csilla!
    Jövőre kitehetnéd a blogba is a túra időpontját, mert például én is szívesen megtenném veletek ezt a gyönyörű túrát. Mi besnyőiek vagyunk, ismerjük jól ezt a részt,ezer szállal kötődöm Domonyvölgyhöz is. Kicsit irigykedve olvastam a bejegyzésed. Viszont én nem tudom, ki volt Kékesi Csaba.
    Zsu

    VálaszTörlés
  3. De jó!Kár,hogy nem szóltál!

    VálaszTörlés
  4. Hát nem is gondoltam, hogy lennének jelentkezők!:) Jövőre meghirdetem, ígérem.

    Zsu, aszódi vagyok (ill.Pesten élek már), Domonyvölgyben van telkünk vagy 25 éve:)Nagyon sokat járunk oda.

    Emő! Jöhet a kutya is!!!

    VálaszTörlés
  5. Nem hagynám itthon;-)

    VálaszTörlés
  6. Szép fotók! A gombás tetszik a legjobban!

    VálaszTörlés

Válasz