2010. július 31., szombat

Nagyi kockák

Nos, hát igen, nagyrészt miattuk kezdtem el horgolni. Fenemód vágyok egy nagyikockás párnára, sőt akár két párnára is. Persze egy plédre is, de nem hiszem, hogy lesz kitartásom ennyi kockát gyártani....Talán egy színnel igen, mégiscsak:)


Fonal: Gilice/papsajt,mandula,kerekerdő,lencsilány
A bőröndök bepakolva, holnap indulunk nyaralni! A horgolást viszem, és egy apróka BB hímzést is, hátha-hátha lesz egy kis időm rá:) Tehát egy hét múlva jövök újra!
(azért még gyorsan rádobtam a bőröndöket a mérlegre, biztos ami biztos alapon, beleférünk-e a súlyhatárba- belefértünk:) a fene sem tudja miért, de mindig az a kényszerképzetem, hogy a fél lakást magammal kell vinni ahhoz, hogy jól érezzem magam:(


9 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek!!! Jó pihenést!!!

    VálaszTörlés
  2. De szép színek!
    Hányas tűvel készíted?az enyémek ehhez képest kis..:( Valami nagyon nem jól csinálok:( Ezek a kockák olyan ducik,erőteljesek!
    Jó pihenést!!

    VálaszTörlés
  3. Melinda, 4.5 -sel csinálom, de elég lazák. A nagyságuk jó. Nem tudom eldönteni, hogy én horgolok túl lazán, vagy másik tűt kellene választanom.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszenek a színek. Ha mégis rászánod magad a takaróra, ne alkudj meg. Csodás lenne ebben a színvilágban!
    Jó nyaralást!

    VálaszTörlés
  5. Úúúú, nagyon jók lesznek! Még tavaly ősszel kinéztem magamnak én is, sőt Patrinak egy mellénykét is szerettem volna. Na majd idén. Szóval léehet, hogy jövök hozzád tanácsért. :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jók a nagyi kockáid. Fantasztikusak ezek a pasztell színek, igazi, romantikus hangulatúak.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jók ezek a színek, és szuperek a kockát, biztos istenien fog kinézni a párna! :)

    Jó pihenést!

    VálaszTörlés
  8. Good dispatch and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Say thank you you on your information.

    VálaszTörlés

Válasz