2010. január 25., hétfő

Jenny Bean's Pin Tuffet

Fém cukros dobozra szánom, gombostű tartónak. Szeretném a dobozt kívül-belül bélelni. Hétvégén Jászberényben voltam, ahogy leszálltam a buszról, mondtam a barátnőimnek, hogy Röltexbe szeretnék menni, anyagot és színes farkasfogat keresek. Lelkesen mondták, hogy elvisznek egy olyan helyre, ahol megállt az idő:) Hát itt tényleg megállt: fa hajópadló (azzal a jellegzetes "illattal"), a padlótól a plafonig fa polcok, telistele vásznakkal, az eladók sötétkék karton (?) köpenyben. Külön megírják a cédulát, a kaszírozó hölgynél fizetek, majd vissza az anyagért. De anyagot találtam, bár úgy éreztem magam, mintha a gyerekkoromba csöppentem volna vissza.

Anyag: Newcastle , 40 count
Fonal: DMC
Design: Shakespeare's Peddler/Jenny Bean's Pin Tuffet


Hétvégén akármennyire is hideg volt, már tavaszt éreztem. Orchidea támaszért mentem a kertészetbe (irtó dizájnost lehet kapni, mutatok képeket, ha kipattannak a bimbók) és ez a jácint haza akart jönni velem. A fa doboz is:) Mondhattam nemet????

12 megjegyzés:

 1. Nagyon szép lett a dobozra való!!!
  Képeket nem készítettél a kis boltocskáról,és a kincsekről?:DD

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörűt hímeztél!!!!!!
  Ó,ilyen boltba én is vágyom!....:)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon helyes lett a kis Jenny :)
  Utoljára a 90-es évek elején Szlovákiában volt ilyen bolt-élményem :DD

  VálaszTörlés
 4. Ez csodaszép minta, nagyon tetszik, egy ideje szemezek vele, de a listám már így is végtelennek tűnik :) Kíváncsian várom a bélelt dobozkádat :)

  Ez a kis fadobozos jácint minden pénzt megért ,azt hiszem :) Bájos!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép ez a minta! Várom a dobozkádat!

  VálaszTörlés
 6. Nem!!! :o))
  Nagyon szép lett a hímzés...

  VálaszTörlés
 7. A minta egyszerűen tökéletes! A jácint pedig... Úúúúúgy várom már én is a tavaszt!

  VálaszTörlés
 8. De aranyos minta!
  S az a bolt nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Nem mesélnéd el merre található, mert havonta egyszer átutazom Berényen.
  S hímzővásznak is kaphatóak ott?

  VálaszTörlés
 9. Nagyon szép ez a minta, szerintem még nem találkoztam vele!! :)
  A virágod a ládikájával együtt csodaszép!!!! :)

  VálaszTörlés
 10. Nagyon finom kis hímzést készítettél! Azt a boltocskát én is megnézném, biztos szuper a hangulata! Jajj, a jácintokat én is nézegettem hvg-n, be kéne szerezni egyet nekem is!

  VálaszTörlés
 11. Képeket a boltról nem készítettem. Én csak méterárut láttam, szerintem hímzővásznat nem tartanak-bár nem kérdeztem. A bolt Jászberényben a fő utcán található. Ha Pestről jövünk, akkor majdnem az áruházig kell elmenni, bal oldalt található, talán egy óra-ékszer bolt után van. (utcaneveket nem tudok:(

  VálaszTörlés

Válasz