2008. május 15., csütörtök

Emma érkezésére

Két hétig ezt a babaköszöntőt böködtem. Aidára, ami rettentő furcsa a sok hímzővászon után, de a mintát és a színeket imádtam. Pattintós keretre tettem az anyagot, de mivel eléggé kifeszítettem, néhol "megcsúszott", remélhetőleg a keretező jól kifeszíti, így majd ezek a hibák eltűnnek.

Érdekessége ez a kis táska, amit külön hímeztem, és varrtam rá.
Ha már a keretőzőhöz megyek, elröppentem a szitakötőt is, végre találja már meg keretben a helyét a szobában. Ja, és Zsuzsa akciója keretében az ezüst szitakötőhöz is megrendeltem a hozzávalókat, igazán tetszik az is!

Most a bőség zavarában szenvedek, ugyan mihez is fogjak? Először a BC SAL-ból megcsinálom a májust, hogy ne növeljem a már így is terjedelmes lemaradásomat. Utána egy ajándék könyvjelző következik. És rendeltem konyharuhákat is, azokat is nagyon várom. És a francia kedves mintákhoz akár azonnal is neki állnék...és....és...és... Ugye mindenkinek ismerős ez az érzés?:)

7 megjegyzés:

  1. Csajos hímzés hegyek! :-)
    Nagyon csini lett!

    VálaszTörlés
  2. Édes lett!
    Egy-egy befejezett munka után én is mindig tanácstalan vagyok, hogy mibe kezdjek... Annyi tervem van állandóan!

    VálaszTörlés
  3. Tündéri lett!!
    Safi Móni

    VálaszTörlés
  4. Köszi, lányok! szombaton hozom el a keretezőtől, kíváncsi vagyok, milyen lesz az összhatás. (hát bevallom, "magamnak" is hímeznék azért ilyen csajos dolgokat:):)

    VálaszTörlés
  5. Ez a babaköszöntő telitalálat! Nagyon édes lett!

    VálaszTörlés

Válasz