2008. március 14., péntek

Ovis banner

Szerintem elég "idióta" dolog, de a mi óvodánkban számokkal jelölik a csoportokat. Mennyivel ötletesebb lenne állat- vagy virágnevekkel, nem? Bár ahogy látom a gyerekeknek ez nem okoz problémát, legalább gyorsan megtanulják a számokat:)
Áginak köszönet a mintáért, örültem, mikor feltette, hiszen csak számot hímezni elég snassz lett volna, így meg azért kicsit vidámabb lett....
Reggel oda is adtuk, remélem tetszeni fog a gyerekeknek is!


4 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos lett! Örültek neki a gyerekek?

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett! A nagylányom osztályának már harmadik éve készítek bannert, nagyon örülnek neki mindig. Az oviba is készülök ilyesmit készíteni, de oda nem 3.B-t kell hímezni, hanem azt, hogy: "Csutkababa csoport". Szóval, lehet, hogy nem is olyan rossz ötlte ez a számozás, nem gondolod? ;-))))

    VálaszTörlés
  3. Jaj, ez szuper lett! Én örülök neki nagyon. Reggel nem láttam kirakva,de lehet hogy csak még álmos voltam:-) Szóval a többiek nevében is köszike!:-)

    VálaszTörlés
  4. Ami, Csutkababa csoport,hát ez jó, még mindig ezen vigyorgok:)

    Szerintem örültek neki, ki is tették az ajtóra. Mikor bevittük, Áron közölte, hogy ezt ÉN és az anyukám készítette. Mikor mentünk haza,rámutatott egy pontjára és ezt mondta: "itt rontottam el, de kijavítottam" -gondolom tőlem hallja ezeket:)

    VálaszTörlés

Válasz