2007. október 28., vasárnap

Karácsonyi futó

Mutatom a karácsonyi ünnepi terítőt, hogy hol tartok. Még 2,5 szív, és kész vagyok vele, utána már a varrónőre bízom az utómunkát. Nem szeretek arannyal hímezni, főleg ennyit nem. De hát ugye az arany az ünnepi szín, főleg karácsonykor, így még ezt is elvállaltam. A fotó nem nagyon adja vissza a terítő színét, inkább sötétebb piros.


És ha elkészül, ilyen lesz:



A KÖRKÉRDÉS: TI MIT CSINÁLTOK A BANNEROKKAL, AMIK CSAK GYŰLNEK-GYŰLNEK A SZEKRÉNYBEN???


Annyira megtetszett Hajni karácsonyi bannerje, hogy kedvet kaptam egyhez én is, bár egyáltalán nem volt betervezve. Ellenben a tavalyi is meg van még, de ugye mindig újat, mást, szebbet akarok, szóval azt már nem akarom kitenni. A többi szezonális bannerről meg ne is beszéljek, ami pihen a dobozban.

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    A terítőd szuper lett, lesz...
    A félretett bannerokhoz meg nem tudok hozzászólni, egyenlőre csak egy őszi van, korábban direkt emiatt nem varrtam ilyesmit, alig pár hétig van kint, utána meg hova tegyem?! Pedig nagyon tetszenek.:)))

    VálaszTörlés
  2. nagyon látványos lesz a terítőd;)
    még nem csináltam bannert, most szeretnék, nem csak hímzéseset, hanem decoupageoltat is, én lehet majd el fogom jövőre ajándékozni;)családban, ovinak, ismerősöknek

    VálaszTörlés
  3. A megút bannerre nekem is csak az az ötletem van, hogy el kell ajándékozni egy arra érdemes ismerősnek... Magadnak pedig nyugodtan csinálj mindig újat! :-)
    A karácsonyi terítőd szuper lesz. Ha esetleg jövőre el akarnád ajándékozni, akkor már most jelentkezem rá.

    VálaszTörlés

Válasz