2007. október 25., csütörtök

Irodai HW

Múlt héten csináltam az irodába ezeket a mintákat, plasztikra, hogy legyen tartása, mert mindet virág mellé szántam. A kicsiket a kolléganőim kapták meg, a tököst az én íróasztalomon lévő virágomba szúrtam le, hadd legyen már valami őszi hangulat az irodában is. Bevallom a végére már utáltam csinálni, morogtam, hogy elég a szezonális dolgokból, másba akarok belevágni, de mikor a kalapos tök elkészült, már nagyon megtetszett... Mindig elcsodálkozok, hogy a kontúr mennyit dob rajta, és amennyire utáltam kontrúrozni, annyira megszerettem, hiányzik, ha egy képen már nincs kontúr.

Közben csinálom a karácsonyi ajándékokat, nem publikusak, így csak később teszem fel őket. És még a karácsonyi szíves futómon is adós vagyok 4 szívvel, remélem az ünnepek alatt készen leszek vele. Mutatok majd holnap fázis képet róla!




5 megjegyzés:

  1. Nagyon jól sikerültek, és a mécsesek is szuperek a korábbi megjegyzésedben:))))

    VálaszTörlés
  2. Jófejek :) Azaz, tökfejek :-D

    VálaszTörlés
  3. A kis kedvenceim!:))) A cicceset én is megcsináltam talán két éve... A tök pedig folyton tervben van, de mindig elmarad... Jól sikerültek! S az ötlet is tetszik, a virág mellé pakolós!:))

    VálaszTörlés
  4. nagyon jók! nekem is kedvenceim, talán jövőre időm is lesz a HWre készülni:)

    VálaszTörlés

Válasz