2007. július 25., szerda

Bölcsis ajándék

Ma este elővettem újra a bölcsis ballagási ajándékokat. Igazából még nem vagyok vele elkésve, mert a ballagás augusztus 24-én lesz, de szeretném már letudni őket, valahogy a végére unalmas lett a minta, főleg, hogy 5 darabot kell belőle készíteni...Szerencsére már a negyediket hímzem.
Érdekes ahogy egy mintán belül keveredik a dmc lenes fonal a simával. Mini gombokat Zsuzsától szereztem be: szív, gomb, csillag alakúak.


Ellenben a dobozzal annyira elégedett nem vagyok. Jóindulat nélkül tákolmánynak nevezném, erősen gondolkodok rajta, hogy lefessem őket, bár nem vagyok benne biztos, hogy javítana a papír doboz kinézetén:)



6 megjegyzés:

  1. Szépek lesznek a dobozok, biztos nagyon fognak örülni a megajándékozottak :)
    Gondolom, az illesztései nem tetszenek a doboznak. Ha lefested, azzal nem nagyon tudsz rajta javítani, de megpróbálhatnád dekupázsolni - akár egyszínű papírral is. Ha elég vékony papírral csinálod (mondjuk szalvétával), akkor ahova kell, tudsz több réteget ragasztani, és azzal el tudod fedni az illesztési problémákat. Csak egy ötlet, de hátha... Ha gondolod, össze is hozhatunk egy dekupázsolós délutánt :)))

    VálaszTörlés
  2. tetszik ez a minta, honnan van? nem csodálom, hogy unod már, 5ször ugyanazt hímezni, én is így vagyok az RR kendőnkkel, már vagy 6.szor hímzem a kamillát:( és még legalább 3szor kell ha jól számolom:(((
    mellesleg a képen az a pillés terítő rico? nem fotóznád le egészben?;) köszi:)

    VálaszTörlés
  3. Hajni, az ötlet jó!!! De előtte kellene tenni egy ikea túrát, fa doboz beszerzés miatt. Halomban állnak a cd-k, dvd-k az asztalomon, gondoltam veszek tartót az ikeban, dekuval meg lehetne csinálni (elfekvőben van még otthon egy fa keretes tükör is:):))

    VálaszTörlés
  4. Hát, fizu után mehetünk "túrázni" is :)

    VálaszTörlés
  5. Javít rajta! :) Nem keveset lehet javítani egy natúrban nem éppen fess dobozon, akár fa, akár préselt papír. Kipróbáltam, bejött :)
    Akrillal érdemes kísérletezz, vagy esetleg dekupázs, ha szereted ;)

    VálaszTörlés
  6. Hm, de jó, én is egyből a dekupázsra gondoltam! A hímzés viszont nagyon ari, tecc!

    VálaszTörlés

Válasz