2009. október 23., péntek

HW csimmák:)


A héten csimmákat gyártottam. Időszerű volt, mert már előkerültek a csizmák is a hirtelen beállt hidegben. No meg halloween is a nyakunkon van....
(a filcanyagot kivételesen röltex-ben vettem, hát ég és föld a különbség közte és a hobby boltokban árult filc anyagok között. Azokat ugyanis nem sok sikerrel vágta a cikkcakk ollóm, ellenben a röltexes jó erős, van tartása, kiválóan vágja)



Anyag: Belfast, 32 count

Fonal: DMC
Design: Blackbird Designs/Tis Hallowe'en








2009. október 4., vasárnap

Még mindig Halloween...

Elkezdtem a Lizzie Kate SAL-ból a második blokkot. Kettőt is tudok belőle mutatni, mert kicsit elmaradtam, és a héten így volt mit bepótolni.

Anyag: Belfast, 32 count
Fonal: DMC
Design: Lizzie Kate/Spooky Treats , Boo Club! Double Flips
Áron egész héten "nyaggatott", hogy készítsek neki könyvjelzőt. De rémisztő legyen ám!:) Pók és denevér mindenféleképpen legyen rajta. A LK SAL mintái épp kapóra jöttek, így abból válogattam ki a "rémisztőket".
Egyébként tényleg szüksége van egy könyvjelzőre, mert elkezdtünk "igazi" könyveket olvasni. Amiben kevés a kép, de annál több a betű. A Hetvenhét magyar népmeséből olvasok neki fel minden este. Abban meg ugye elengedhetetlen a könyvjelző. Érdekes volt látni, hogy napokig a felolvasásnál a számat,arcomat nézte - eddig ugye a képeket a könyvben....

Anyag: aida szalag
Fonal: DMC
Design: Lizzie Kate