Nálunk a Völgyben még biztosan.... Ott mindig hűvösebb van, és legalább egy héttel eltolódik a bodza virágzása, így idén sem maradtunk le róla.
Tavaly a citromfű szörpöt csak a felbontás = ízminta vétel után tudtuk megkülönböztetni a bodza szörptől. Ezt elkerülendő idén helyes címkéket tettem az üvegek nyakára.
És készült még isteni bodzafagyi is, aminek íze feledteti a macerás elkészítését...
A régi sörös "láda" csiszolás, festés és újabb csiszolás után épp megfelelő helynek bizonyult az üvegeknek. ( a bodzák később mennek a sötét kamrába télire, de a tartó marad a konyhában)
Tavaly a citromfű szörpöt csak a felbontás = ízminta vétel után tudtuk megkülönböztetni a bodza szörptől. Ezt elkerülendő idén helyes címkéket tettem az üvegek nyakára.
És készült még isteni bodzafagyi is, aminek íze feledteti a macerás elkészítését...
A régi sörös "láda" csiszolás, festés és újabb csiszolás után épp megfelelő helynek bizonyult az üvegeknek. ( a bodzák később mennek a sötét kamrába télire, de a tartó marad a konyhában)
Én sajnos lemaradtam a bodzáról, vagyis itt a közelben csak főút mellett van :-(
VálaszTörlésNagyon jó lett a ládikó is, és biztos finom a bodza is!
Milyen fincsi lehet, ügyi vagy! Nagyon guszta és a kis hordozója is! Én is készültem, talán még van a kertben.
VálaszTörlésSo sweet. Greetings from Italia.
VálaszTörlésPróba.
VálaszTörlés