2016. március 22., kedd

Hornbook

Ex-Apósommal közös projektbe fogtunk, igen ügyeskezű, nagyon szeret fával dolgozni, és ahogy mondta, nyugodtan találjak csak ki dolgokat, elkészíti- addig sem unatkozik....
A bölcsőnket is ő készítette majd 12 éve (ahhh, még kimondani is fáj), hiába adtuk tovább a családban, sajnos a padláson hever, más nem használja. Ciki lenne visszakérni ? (nem)

A közös munka eredménye egy hornbook lett. Ő kivágta fából, én lefestettem, hímeztem, összeállíottam.

A gyümölcsöző biznisz reményében rendeltem még tőle hármat.

 
 
Blackbird Designs/Birds and Berries




 
 
 
 
 
Ha már madarak és bogyók, jut eszembe a természet: továbbra is teljesítménytúrázunk töretlenül, tessék megnézni, ha valakinek van kedve velünk tartani, szívesen látjuk!
 



2016. március 2., szerda

Ébresztő tavasz!

Ma reggel indulás előtt gyors kabátcsere (a melegebbre), a kapuban a kesztyűmet is előkotortam a zsebemből és egy sapka sem jött volna rosszul. Fáztam, naaaa....
Most ahogy kinézek az ablakon, szikrázó napsütés van, persze ilyenkor meg rögtön arra gondolok, hogy itt a tavasz. Mivel holnaptól szabadságon vagyok, gyorsan el is határoztam, hogy végleg elteszem a lakásban a téli dekorációt: viszontlátásra tél, ébresztő tavasz!

Ha tavasz, akkor mozgás. Idei nagy elhatározásom, hogy mozdulok. Ha az időjárás nem szól közbe, minden hétvégén teljesítménytúrára megyek. Akinek van kedve velem tart, vagy én tartok mással, bárkit szívesen látunk.

 




 

 
 


A szarvasok nálunk ősz végén kerülnek elő, és tavasszal elteszem őket aludni a következő idényig.
Tavalyelőtt már beszereztem saját példányokat (ők láthatók a képeken), de még mindig kérek egyet kölcsön Andriskától, aki sok darabos  műanyagállat-parkkal rendelkezik, és szívesen kölcsönöz nekem dekorációs célokra. Be kell vallanom, az övé sokkal szebb állat, mint a miénk.