2011. február 26., szombat

A háztartási napló új ruhája

Tavaly karácsonyra céges ajándékként kaptunk egy jegyzetfüzetet, kemény fedőlappal, jó sok lappal. Mindig is terveztem, hogy háztartási naplót fogok vezetni, mivel a füzet már adott volt, csak bele kellett kezdeni. A borítóhoz meg gombhoz a kabátot: először a házikós anyag tetszett meg, aztán választottam hozzá a mintát. És újra elővettem a varrógépet.... Ő annyira nem akar velem barátkozni, de gyakorlok szorgalmasan, és így elkészült a füzetborítóm.


Design: Tralala / Maison N 4
Anyag: Zweigart Jazlyn Evenwave/ Almond, 28 count
Fonal: DMC








2011. február 20., vasárnap

Galyatető 2011.

4 nap után haza érkeztünk a télből a tavaszba. Igazán furcsa volt, hogy amikor elindultunk Galyatetőről esett a hó, -3 C fok volt, és minden havas volt. Mire Pestre értünk, itt sütött a nap, a hónak nyoma sem volt.
Sokadszorra vagyunk már ebben a szállodában Galyatetőn, és nagyon szeretjük. Jókat lehet kirándulni, és sétálni a környéken, hatalmas parkja van, benne kalandpark, nagy játszótér, egy elkerített részen állatok. A szállodában három medence, szauna, gőzkamra van és mindenfajta kényeztető szolgáltatást igénybe lehet venni. És nagyon jól főznek:)