2009. július 23., csütörtök

Egy nyaralás emlékére

Balatonfüreden töltöttünk az idei nyáron egy hetet. Valami nagyon nyárit, nagyon aprót, egyszerűt szerettem volna magammal vinni. Annyira szépek ezek a kékek, imádtam hímezni mindkettőt.

Anyag: Permin aida, 18 count
Fonal: DMC
Design: DEFA
Szorgalmas gyűjtögető vagyok- Áron is az lett! (mondjuk azért az ő túlzásait nem nézem jó szemmel, mert szerinte a Frutti papír is a kincsek kategóriájába tartozik, és nem szabad kidobni, mert gyűjti) Az utóbbi években a vízparton töltött nyaralások alkalmával lelkesen gyűjtünk, kagylót, fadarabot, homokot, kavicsokat. Itthon beteszem őket egy üvegbe, feliratozom, és marad emléknek a polcon.


2009. július 14., kedd

WIP / 3.rész

Íme a sorozat 3.része. Bevallom nekem a Baking a kedvencem, és mivel utolsónak maradt, biztosan jó befejezése lesz ennek a munkának. Egy keretbe kerül mind a négy képecske, kicsit aggódok, hogy nehéz lesz kiválasztani a megfelelő keretet, amelyik mind a 4 képecskéhez illik majd.
A könyv, amin fényképeztem: Bernhard Schlink-től "A felolvasó". Épp tegnap olvastam el, szinte letenni sem tudtam. Megnézném filmen is, a 2009-es Oscar díj kiosztáson Kate Winslet kapta a legjobb női főszereplő díjat.

Anyag: Lambswool lenvászon, 32 count
Fonal: Crescent Colours
Design: LHN/ Little Women


2009. július 12., vasárnap

Az eredmény

Nagyon örültem minden kedves hozzászólásnak, szívem szerint sok-sok meglepetést sorsoltam volna ki köztetek, de ezúttal a szerencse az alábbi blogtársamnak kedvezett:

i l u j
Gratulálok, remélem, örömödet leled az ajándékaimban!
Kedves Jutka, légy szíves írd meg a postacímedet (melcsillakukacgmail.com), hogy postázhassam neked a megérdemelt nyereményedet!

2009. július 2., csütörtök

Játék!

Mivel a blogom 2009.júliusában ünnepli 2.szülinapját, játékra hívlak Titeket!
Semmi mást nem szükséges tenni, csak egy kommentet hagyni ennél a posztnál, mely szerint szívesen részt vennétek a játékban. A kommentelők között a képen látható ajándékokat sorsolom ki.
Szombaton nyaralni utazunk, és csak egy hét múlva érkezünk haza, tehát a határidő 2009.július 11. szombat, 24:00 óra!


Díj

Kedves Domi, köszönöm szépen!


És még egy adóságom: Domi és v-anette is kíváncsi volt a 6 nem túl lényeges dologra velem kapcsolatban:

1. Nem szeretem az esernyőt. Ha néha muszáj használni, csak a praktikussága miatt veszem elő.

2. Minden nap úgy hagyom el a lakást, hogy összepakolok mindent. Anyukám tanítása:"Kislányom, soha nem tudhatod kivel mész haza!":)

3. Harisnya ellenes vagyok. A gimiben a barátnőmmel mi voltunk az elsők, akik tavasszal harisnya nélkül vettük fel a szoknyát legelőször. És ősszel azok, akik a leghosszabb ideig "mezítláb" jártak.

4. Mindig mindent akarok, azonnal, és 100%-osan. Akár megcsinálni, akár mással elvégeztetni.

5. Imádom a régi fekete-fehér filmeket. Először vasárnap megnézek egyet a Duna TV-n, utána az M2-őn jöhet a következő.

6. A háztartásban a mosogatógép lett a legjobb barátom:)